Framtida minnen


Min föräldraledighet lider mot sitt slut och jag saknar Reikin och mina klienter enormt mycket.

Samtidigt börjar separationsångesten komma smygandes. Så oerhört lyxigt det är att få all denna tid tillsammans med sina små troll. Tacksamhet i kubik.

Livet med två barn skänker mig oceaner av kärlek men även små bäckar av otillräcklighet. Jag ger er inte oändlig uppmärksamhet men jag ger er varsin bror. Mitt tröstande mantra när skuldkänslorna tar över.

Med ett förflutet som sjukligt ambitiös känns det som en stor bedrift att sätta annat åt sidan. Tidigare skeden i livet hade inte tillåtit mig denna närvaro. Att säga nej till sådant som vanligtvis identifierar mig. Utmana egot. Släppa föreställningarna om mig själv. Om föräldraskap. Låta andras (och mina egna) förmaningar passera. Sätta kärlek, närhet, trygget främst. Om det står mellan ekologisk supermamma-mat som tillagas medan kidsen otåligt pockar på min uppmärksamhet eller burkmat efter en hel eftermiddag av lek och mys? För att göra valet enklare frågar jag mig: Kommer deras bästa barndomsminnen vara mina kojbyggen eller hemlagade puré?

Passar på att pussa mjuka små bebisfötter som snart springer iväg. Lyssnar på deras susande små andetag när dom sover. Vetskapen om att det inte varar för evigt känns surrealistisk. Du är bara den här lilla personen just nu. Imorgon är du någon annan. Kanske är det därför jag blir så fullkomligt absorberad. Sinnesnärvaron gör livet vackert och viktigt. Jag blir också någon annan, om än inte i samma takt och tydliga manér.

Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka med nya insikter och perspektiv som ger kraftfull energi åt mitt Reiki-utövande. Saknar er alla och hoppas vi ses snart! PS: Jag har inte lagt upp tider i bokningsschemat än så hör av dig direkt till mig istället: www.kurama.se/kontakt

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon